skip to Main Content

Hoi! Ik ben Eveline. Al sinds 2000 experimenteer ik met fotografie. Destijds waren bloemen en insecten mijn modellen maar in de loop der jaren is mijn fotografie verder geëvolueerd naar mensen, reizen en landschappen.

Mijn werkveld is breed, maar altijd origineel en uniek. Ik leg momenten vast zoals ze zijn; zonder al teveel poespas of nabewerking en altijd met veel kleur, sterke composities en een goed verhaal. Want dat is wat elke foto vertelt. Contact met de mensen die voor mijn camera komen is daarbij heel belangrijk. Het is immers hún verhaal. Ik ben als fotograaf enkel de toeschouwer die het verhaal ontdekt, blootlegt, vastlegt en naar buiten brengt.

Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat het een tastbare herinnering wordt. Het is wat ik al zoveel jaren het allerliefste doe. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal ook vast te leggen. Wil je meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur mij dan een bericht en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs,
Eveline

——————————–

Ik heb deel uitgemaakt van &C Talent, een initiatief van Chantal Janzen waar creatief talent de kans krijgt om zich als talent te laten zien aan de wereld. Daarnaast zijn enkele van mijn foto’s gepubliceerd in National Geographic Nederland/België. Mijn werk omtrent Reizen & Landschap kan gevonden worden op: travel.evelinedekkers.nl

Photography is the beauty of life captured

Fotolicentie

Mijn reisfoto’s zijn beschikbaar voor licentieverlening. Ben je op zoek naar een foto voor je magazine, krant, website, merchandising of iets anders? Neem ook dan contact met mij op!

Back To Top