Skip to content

Two roads diverged in a wood, and I – I took the one less traveled by, and that has made all the difference. ~ Robert Frost

Mijn reishonger begon op mijn zestiende. Toen ik voor het eerst buiten Europa op vakantie ging, naar Zuid-Afrika nog wel. Mijn (voor die tijd) moderne compactcamera week geen moment van mijn zijde. Wat wil je ook als je het ene moment oog in oog staat met ‘The Big Five’ en het andere moment de prachtige Drakensbergen voor je lens krijgt.

Vanaf toen wist ik: dit wil ik blijven doen. Het verhaal van de wereld vastleggen in beelden.

Sindsdien ben ik vaak op pad en bezoek ik het liefst de minder toeristische plekken op aarde. In deze landen gebruik ik mijn camera om de cultuur en natuur zo puur mogelijk vast te leggen. Altijd met een sterk verhaal en krachtige compositie. Mijn meest succesvolle foto’s zijn diegene die spontaan genomen zijn. Omdat ik ergens liep en mijn aandacht door iets getrokken werd. Het resultaat zijn foto’s die een emotie losmaken bij de kijker. En dat is voor mij de echte kracht van fotografie. En de reden dat ik er zo van hou.

Fotografie-reizen.nl

Voor fotografie-reizen.nl ga ik mee als fotografie- & reisbegeleider tijdens reizen in zowel Nederland en Europa als daarbuiten. Daarnaast geef ik diverse workshops op het gebied van fotografie.

Fotografie-reizen.nl organiseert fotoreizen en workshops voor hobbyfotografen. De reizen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als fotograaf begeleid ik de deelnemers en geef ze tips, als reisbegeleider zorg ik er voor dat alles ook organisatorisch goed verloopt.

In 2024 ga ik mee met de volgende reizen:

  • Japan: samen met Patrick Gijsbers
  • Nepal: samen met Hong Chi
zelfportret-Eveline
Wil je met mij werken?
Ik ben beschikbaar voor redactionele en commerciële (reis)foto- en schrijfopdrachten wereldwijd.
Neem contact op
Back To Top