skip to Main Content

Wil jij leren om betere foto’s te maken? Of uitleg krijgen over alle mogelijkheden van je camera? Ik geef fotografie workshops die helemaal zijn aangepast aan jouw wensen.

De volgende workshops en cursussen zijn mogelijk:

Fotografiewandeling Amersfoort (via AirBnB)

Tijdens deze 2 uur durende fototour laat ik je het mooie Amersfoort zien. De meest fotogenieke stad van Nederland! Ik deel mijn kennis over de (geschiedenis van de) stad en deel tips en trucs op het gebied van fotografie.

We beginnen de tour met een korte introductie bij de ‘Amersfoortse Kei’. Daarna lopen we door de stad en gaan we foto’s maken van de architectuur, hoogtepunten en andere coole plekken en details. Uiteraard wijs ik je op de belangrijkste highlights en hoe je je foto’s het beste kan nemen. We eindigen de tour bij de beroemde Koppelpoort.

Je hebt geen dure apparatuur en/of software nodig om adembenemende foto’s van deze stad te maken!

Reserveringen lopen via AirBnB.

Is jouw datum niet beschikbaar? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Workshop Filters (via Fotografie-reizen.nl)

Tijdens de Workshop Filters ga je aan de slag met filters en lange sluitertijden. Zo krijg je uitleg over de verschillende filters die er zijn en welke mogelijkheden je er mee hebt. Na een korte theoretische uitleg ga je vooral veel oefenen in de praktijk. Je begint bij daglicht en eindigt de workshop met een zonsondergang.

Als je zelf geen filters bezit, kun je deze lenen. Zo krijg jij een goede indruk wat voor jou interessant is om aan te schaffen, mocht je overwegen filters te kopen. Heb je al wel filters, maar weet je nog niet goed hoe je ze het beste kunt gebruiken? Dan is deze workshop ook perfect voor jou!

Voor deze workshop heb je een statief nodig. Heb je geen statief, geef dit dan bij je aanmelding aan, dan neem ik een leenstatief voor je mee.

Na afloop van deze workshop heb jij genoeg kennis om zelf aan de slag te gaan met het maken van fantastische beelden!

Nb. de inschrijving vindt plaats op de website van Fotografie-reizen.nl. Er zijn meerdere data en locaties om uit te kiezen. Ik verzorg de workshop bij Strand Nulde-Veluwemeer. 

Workshop Avondfotografie (via Fotografie-reizen.nl)

Tijdens de Workshop Avondfotografie leer jij hoe jij de sfeer van de stad kunt vangen, om dé perfecte avondfoto te maken. Zo leggen we je onder andere uit hoe je sterretjes van lampen kunt maken, hoe je de juiste sfeer vastlegt en hoe jij je camera moet instellen.

Je begint rond zonsondergang en krijgt eerst een korte theoretische uitleg. Daarna ga je vooral veel oefenen in de praktijk en loop je onder begeleiding naar diverse prachtig verlichte plekjes. Als afsluiting ga je bewegende lampen van het voorbijrijdende verkeer vastleggen. Dit geeft een heel gaaf effect!

Voor deze workshop heb je een statief nodig. Heb je geen statief, geef dit dan bij je aanmelding aan, dan neem ik een leenstatief voor je mee. Verder is een camera met een standaard- of groothoeklens voldoende. Een afstandsbediening is handig, maar er zijn ook andere oplossingen.

Na afloop van deze workshop heeft avondfotografie voor jou geen geheimen meer en kun je zelf aan de slag op elke plek naar keuze!

Nb. de inschrijving vindt plaats op de website van Fotografie-reizen.nl. Er zijn meerdere data en locaties om uit te kiezen. Ik verzorg de workshop in Amersfoort.

Staat jouw optie hier niet bij of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Back To Top