Skip to content

New York City. Met een van de grootste en beroemdste skylines ter wereld een must voor architectuurfotografen. De stad is, naast Londen, een erkende ‘wereldstad’ – wat betekent dat het de belangrijkste en meest invloedrijke stad op aarde is. Het is dan ook echt een stad die nooit lijkt te slapen…

Mijn New York reiservaring

New York is in elk jaargetijde fantastisch. Nu ik er meerdere keren ben geweest, ontdek ik ook steeds weer nóg leukere plekken om op de foto te zetten. Qua fotografie kun je hier echt he-le-maal losgaan met het schieten van mooie ‘stadslandschappen’. Uiteraard moet je bovenop de beroemde Empire State Building hebben gestaan bij zonsondergang en/of -opgang, maar huur ook gewoon eens een fiets en laat je verrassen. En mocht je er het budget voor hebben, de helikoptervlucht is het geld meer dan waard!

Geniet van deze gave stad.

New York is perfect voor:

  • Architectuurfotografie
  • Straatfotografie

Zeker meenemen:

  • Groothoeklens
  • Standaardlens

Enthousiast geworden? Ga mee met mij of mijn collega’s van Fotografie-reizen.nl tijdens de fotoreis naar New York.

Krijg je geen genoeg van mijn foto's?
Bestel je favoriet in mijn webshop en hang hem thuis aan de muur!
Naar de webshop

Ontdek ook deze landen…

Nederland
Naar album ~>
Cuba
Naar album ~>
Back To Top