Skip to content

Costa Rica ligt in Midden-Amerika tussen Panama en Nicaragua. Het is een ongeëvenaarde bestemming door de ongelofelijke biodiversiteit. Er leven maar liefst 500.000 verschillende dieren en 51 van de 300 soorten kolibries zijn te vinden in Costa Rica! De landschappen zijn daarnaast ook adembenemend. Variërend van tropische regenwouden tot vulkanen en prachtige stranden. 25% van het grondgebied is nationaal park en wordt bescherm door de overheid. Met recht een must-visit bestemming!

Mijn Costa Rica reiservaring

Als ik mij ergens goed op mijn plek voel dan is het wel in een omgeving waar ik omringt ben door de geluiden van de natuur. Wat dat betreft zit je in Costa Rica zeker op de juiste plek! Ik mocht voor fotografie-reizen.nl deze prachtige reis begeleiden. Ben je geïnteresseerd in vogelfotografie? Dan moet Costa Rica eigenlijk bovenaan je lijst van bestemmingen staan. Ik heb tijdens een reis nog nooit zoveel verschillende soorten vogels kunnen fotograferen! Maar het zijn niet alleen vogels. De liefhebber van insecten, amfibieën, slangen en grotere dieren als brulapen of de bijzondere luiaard kunnen hun hart ook ophalen in dit land. De tijd vloog voorbij en mijn camera maakte overuren. Ik ga zeker nog eens terug!

Geniet van de foto’s van dit fantastische land!

Costa Rica is perfect voor:

  • Vogelfotografie
  • Wildlifefotografie

Zeker meenemen:

  • Telelens
  • Kleine telelens

Enthousiast geworden? Ga mee met mij of mijn collega’s van Fotografie-reizen.nl tijdens de 14-daagse fotoreis in Costa Rica.

Krijg je geen genoeg van mijn foto's?
Bestel je favoriet in mijn webshop en hang hem thuis aan de muur!
Naar de webshop

Ontdek ook deze landen…

Borneo
Naar album ~>
Kenia
Naar album ~>
Back To Top