Skip to content

In Kenia kun je ’s werelds beste wildreservaten vinden. Veel van de iconische diersoorten in Afrika zijn inheems in Kenia. Denk daarbij aan de leeuwen, nijlpaarden, olifanten, buffels, zebra’s en giraffen. Het land ligt in Oost-Afrika en als wildlife liefhebber moet je hier ooit geweest zijn!

Mijn Kenia reiservaring

Vriendelijk en behulpzaam. Zo heb ik de Keniaanse bevolking ervaren tijdens het begeleiden van de fotosafari van fotografie-reizen.nl. Het échte Afrika is een andere conclusie. De Masai Mara was voor mij een hoogtepunt, wat hebben we hier veel katachtigen gezien! In Lake Nakuru NP kwamen we zowel de witte als zwarte neushoorn tegen en kon ik genieten van de rothschildgiraffe, een bedreigde diersoort dat nog maar op enkele plaatsen in Afrika voorkomt in het wild. Tot slot uiteraard Amboseli NP waar veel olifantenfamilies leven. Nóg zo’n dier waar ik fan van ben!

Geniet van de foto’s van de fantastische dieren in dit land!

Kenia is perfect voor:

  • Wildlifefotografie
  • Natuurfotografie
  • Straatfotografie

Zeker meenemen:

  • Telelens
  • Standaardlens

Enthousiast geworden? Ga mee met mij of mijn collega’s van Fotografie-reizen.nl tijdens één van de fotoreizen naar Afrika. Zo kun je mee met de fotoreis Tanzania, de fotosafari Kenia & Tanzania en de fotoreis naar Namibië.

Krijg je geen genoeg van mijn foto's?
Bestel je favoriet in mijn webshop en hang hem thuis aan de muur!
Naar de webshop

Ontdek ook deze landen…

IJsland
Naar album ~>
Tanzania
Naar album ~>
Back To Top