Skip to content

Tanzania is het grootste land in Oost-Afrika. Naast de wandeltocht naar de top van de Kilimanjaro kun je hier ook prachtige wildparken vinden. Een safari is dus ook een echte must als je het land bezoekt. Maar vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de diverse plaatsen waar je doorheen komt. Hier kun je het echte Afrika ervaren en de vriendelijke bevolking beter leren kennen.

Mijn Tanzania reiservaring

Wauw wat een mooie en diverse reis mocht ik begeleiden voor fotografie-reizen.nl. Een afwisseling tussen de ene dag straatfotografie en de volgende dag wildlifefotografie: 2 van mijn favoriete vormen van fotografie. In Mkomazi nationaal park zagen we ontzettend veel kleurrijke vogels. De grotere dieren zijn hier nog wat schuw omdat er tot voor kort nog op ze gejaagd mocht worden. Tarangire nationaal park en Lake Manyara nationaal park waren ook prachtig. In laatstgenoemde zagen we ontzettend veel olifanten, supergaaf! Voor straatfotografie konden we helemaal los in o.a. Same en Mto wa Mbu. Wat zijn de outfits en kleuren van de Tanzaniaanse bevolking toch prachtig

Geniet van de foto’s van dit heerlijke land!

Tanzania is perfect voor:

  • Wildlifefotografie
  • Straatfotografie
  • Natuurfotografie

Zeker meenemen:

  • Telelens
  • Kleine zoomlens (bv. 100-400mm.)
  • Standaardlens

Enthousiast geworden? Ga mee met mij of mijn collega’s van Fotografie-reizen.nl tijdens één van de fotoreizen naar Afrika. Zo kun je mee met de fotoreis Tanzania, de fotosafari Kenia & Tanzania en de fotoreis naar Namibië.

Krijg je geen genoeg van mijn foto's?
Bestel je favoriet in mijn webshop en hang hem thuis aan de muur!
Naar de webshop

Ontdek ook deze landen…

Costa Rica
Naar album ~>
Kenia
Naar album ~>
Back To Top