Skip to content

Je kunt het je bijna niet voorstellen maar Vietnam was niet zo heel lang geleden nog relatief rustig qua toerisme. Het land is inmiddels bijna net zo populair als bijvoorbeeld Thailand en Cambodja. Het heeft dan ook veel te bieden: prachtige stranden, cultuur, heerlijk eten. En ook genoeg (soms gruwelijke) geschiedenis om meer over te leren.

Mijn Vietnam reiservaring

Ik kwam eigenlijk behoorlijk toevallig in Vietnam terecht. Het is, gezien het hoge toeristengehalte, niet direct een bestemming waar ik graag naartoe ga. Tijdens de eerste paar weken in het land zat het weer mij helaas niet zo mee, maar hoe zuidelijker ik kwam en hoe langer ik bleef, hoe meer ik door de hordes toeristen kon kijken en kon genieten van het land. Mijn hoogtepunt was zeker Hoi An. De koloniale huizen in mijn lievelingskleur (oranje) lieten mijn camera overuren draaien. Je kan in dit land uitstekend aan de slag met straatfotografie en er zijn ook genoeg plekken om met je groothoeklens aan de slag te gaan.

Geniet van dit kleurrijke land!

Vietnam is perfect voor:

  • Straatfotografie
  • Landschapsfotografie

Zeker meenemen:

  • Standaardlens
  • Groothoeklens
Krijg je geen genoeg van mijn foto's?
Bestel je favoriet in mijn webshop en hang hem thuis aan de muur!
Naar de webshop

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn reiservaring in Vietnam? Lees dan mijn verhalen die ik schreef toen ik door het land aan het reizen was:

Zon, zee en oorlog in Zuid-Vietnam

05.00 AM. Ik schrik wakker van de eerste claxon van de dag en weet dat er vanaf nu nog velen gaan volgen. Met 54 miljoen…

Lees meer

Goodmorning Vietnam!

Vietnam. Het land dat ik spontaan aan mijn lijstje had toegevoegd terwijl ik Nederland al verlaten had. Erg voorbereid was ik dus niet toen ik…

Lees meer

Ontdek ook deze landen…

Myanmar
Naar album ~>
Cuba
Naar album ~>
Back To Top